30 år med eventyrlige opplevelser

Fiks-ferdige eventpakker

30 år med eventyrlige opplevelser

Fiks-ferdige eventpakker

Trenger du et raskt tilbud eller en annerledes programpost i arrangementet ditt? Usikker på hva som er mulig? Ta en titt på våre fiks-ferdige eventpakker og bli inspirert!

Hver eventpakke tar utgangspunkt i en aktivitet eller opplevelse kombinert med et deilig måltid, men kan også settes sammen med et større program. Pakkene gjennomføres i Kongsberg og omegn, men noen av konseptene er flyttbare til andre lokasjoner – bare å spørre.

Kongsberg-pakken

Delt inn i lag utforsker dere bybildet gjennom digitale oppgaver. Ikke bare moro og inspirerende, men også lærerikt. Dere blir tatt med til kjente og ukjente steder i Kongsberg og må løse forskjellige utfordringer med historien og lokasjonene som bakteppe. Ofte med bilder og video som resultat.

Dyktige aktivitetsledere gir dere en intro i forkant og underveis blir det både drikkestopp og musikk.

Vi lover latter og engasjement når film- og bildemateriell vises på storskjerm som en avslutning til konkurransen eksempelvis under middagen.

Aktiviteten avsluttes på Smeltehytta – Kongsbergs Storstue, hvor Søstrene Storaas stiller med sin Bergmannsmeny, en røff 3-retters meny inspirert av gruve-tiden. Aktiviteten kan også gjøres i kombinasjon med lunsj om ønskelig.

"*" obligatorisk felt

(Hvis aktuelt)
Kontaktperson*
MM slash DD slash YYYY

29.august arrangerer vi en åpen konkurranse basert på Kongsbergkampen der du og ditt firma kan konkurrere ned andre lokale bedrifter.

Sideropplevelse

Sider kalles Norges svar på champagne og er virkelig i vinden om dagen. På verdensbasis har norsk sider fra både Telemark og Hardanger både blitt nominert og vunnet gjeve priser.

Vi har latt oss inspirere av to av Telemarks siderprodusenter, Lien gård og Nerø frukt & sider, og laget en oppgradert og skreddersydd 5-retters meny som fås kun på Søstrene Storaas hotell. Underveis i måltidet får du servert herlige smaker fra begge leverandører presentert av vår hovmester.

Dette konseptet er forbeholdt Søstrene Storaas hotell, og passer perfekt som en oppgradering av kurs-middagen eller som en festmiddag i et større program gjerne i kombinasjon med annen underholdning eller DJ utover kvelden.

"*" obligatorisk felt

(Hvis aktuelt)
Kontaktperson*
MM slash DD slash YYYY

Jakten på Arvesølvet-pakke

Jakten på Arvesølvet tar dere tilbake i tid og dere får oppleve historien gjennom temainspirerte lag-oppgaver. Kulissene for aktiviteten er historiske omgivelser på Sachsen, like utenfor kongsberg, sentrum for gruvedriften.

I kombinasjon med to timer aktivitet får dere utelunsj levert av Søstrene Storaas hotell og Kongsbergs beste (mener vi) kanelsnurr fra Skimore sammen med kaffen.

Denne pakken passer for dere som ønsker et avbrekk i kurs-programmet eller som oppvarming før middagen.

"*" obligatorisk felt

(Hvis aktuelt)
Kontaktperson*
MM slash DD slash YYYY

Lag din egen fest

Vår påstand og erfaring er at den beste underholdningen er den dere er med på å lage selv!

I vårt konsept «Lag din egen Fest» går dere sammen med profesjonelle aktører og er med på å forme elementer til kvelden. Dette kan være å lage firmasang med en profesjonell musiker, show med profesjonell skuespiller, bidra til dessertene sammen med en konditor eller lage kunstuttrykk som kan auksjoneres bort på kvelden. – Dette er aktivitet og underholdning i ett!

Vi setter av tre timer, gjerne sammen med aperitiffen, så har dere god tid til latter og utfordre deres kreativitet. Underveis i middagen må hver gruppe presentere sitt bidrag til kvelden. Hvor mange grupper og hvilke elementer setter vi sammen basert på deres antall, tilgjengelighet fra underleverandører og deres formål med samlingen.

"*" obligatorisk felt

(Hvis aktuelt)
Kontaktperson*
MM slash DD slash YYYY

Oktoberfest

Mange har Oktoberfest på bucket-listen, men de færreste har muligheten til å faktisk dra til Tyskland – her er muligheten til å få oppleve den tyske tradisjonen med latter og sang i Kongsberg!

Velg mellom historiske Smeltehytta lokalisert i Kongsberg Sentrum eller det unike Flisloftet på Søstrene Storaas hotell – begge helt rå lokaler som tåler trampeklapp og skåling med seidel.

Vi ordner med musikk, oktoberfest-effekter, mat og drikke. Temafester bidrar til gode samtaler og minneverdige øyeblikk. Perfekt teambuilding for grupper som ikke har tid til eller har lyst på klassisk teambuilding.

"*" obligatorisk felt

(Hvis aktuelt)
Kontaktperson*
MM slash DD slash YYYY