Er du vår nye eventselger?

Bli en del av vår BRAVE fremtid!

Hvem er vi?

BRAVE AS er et fremoverlent, familieeid event- og reiseselskap med røtter i Søstrene Storaas hotell på Kongsberg. Grunnlagt i 2007, har vi en stolt tradisjon for å levere unike eventer i inn- og utland, som bidrar til å bygge solid bedriftskultur for våre kunder.

BRAVE sine eventer er av ulik størrelse. Det er ledergrupper på rundt 20 personer til eventer for flere tusen deltakere. Det største eventet BRAVE har hatt eventansvaret for var i 2022 med 2800 gjester. Kunden ble så fornøyd at vi nå har en treårig eventavtale for denne bedriften.

På eventer i inn- og utland leverer vi alle programelementer, fra digitale invitasjoner og påmelding, til gode logistikkløsninger og kreative temakonsepter, for å nevne noe. I tillegg har BRAVE mulighet til å skreddersy egne aktivitetskonsepter også utenfor Norges grenser, som gjør at programmet er enda mer tilpasset hvert event.

BRAVE har en stor portefølje av fornøyde kunder, likevel ønsker vi nå å oppnå en videre vekst og trenger derfor flere kunder.

For de største eventene som selges hos BRAVE er ofte salgsprosessen påbegynt minst ett år før gjennomføring. Kontinuitet i salgsarbeidet er derfor svært viktig hos oss for å få til gode salgsresultater og gi en forutsigbarhet i vekststrategien for BRAVE. Derfor ser vi nå etter en Event Selger som kan styrke vårt team.

BRAVE teamet består i dag av fire prosjektledere, en prosjektmedarbeider og en aktivitetsleder fulltid. I tillegg har BRAVE en egen portefølje av frilansere som hovedsakelig jobber med aktiviteter. Vi er et sterkt team som ofte jobber sammen på prosjekter når det er behov. Vi «skal leve produktet» derfor er det stort fokus på å ha ett godt arbeidsmiljø internt i BRAVE. Hovedkontoret vårt er i Kongsberg sentrum.

Hovedoppgaver:

 1. Jobbe for at BRAVE når satte salgsmålsettinger
 2. Utarbeide en salgsstrategi
 3. Kontinuerlig salgsarbeid og hente inn nye kunder
 4. Være BRAVE sitt ansikt utad i ulike næringsforeninger og salgsarenaer i Norge

Sekundære arbeidsoppgaver:

 1. Delta på noen utvalgte eventer både i inn- og utland
 2. Være en ambisiøs og positiv bidragsyter til BRAVE sin interne bedriftskultur

Vi ser etter deg som har: 

 1. God erfaring innenfor salg til bedriftsmarkedet
 2. Erfaring fra event og/eller reisebransjen
 3. Sterke skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 4. Har god teknisk forståelse og kan Office365 pakken, og gjerne også Qondor eller andre digitale tilbudssystemer, samt SuperOffice eller andre CRM systemer
 5. Motiveres av salgsresultater
 6. Trives og motiveres med varierte arbeidsdager

Hvorfor velge BRAVE?

 • Vær en del av et dedikert team på sju dyktige medarbeidere som verdsetter samarbeid og et godt arbeidsmiljø.
 • Mulighet til å påvirke og delta i å utvikle en bedrift i vekst
 • Arbeid fra vårt hovedkontor i Kongsberg med fleksibilitet til å planlegge din egen arbeidsdag

Er du klar til å ta del i vår vekst?

Send din søknad og CV til henriette@brave.no.

Søknadsfrist:

Snarest, men senest 30. desember.
Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Sjekk ut våre SoMe-kanaler!
Instagram @bravenorge
Facebook @BRAVENorge