Teambuilding

Akari-ansatte fikk en adrenalinfylt akeopplevelse utenom det vanlige

Etter en vinter med lite sosial omgang var de ansatte i reklamebyrået Akari klare for morsomme og utfordrende opplevelser.

– BRAVE er en kunde av oss, og vi vet at de bistår flere av våre kunder med arrangementer. Det var derfor naturlig at vi tok kontakt med BRAVE da vi ønsket et adrenalinhøyt opplegg for teambuilding, ikke for langt unna Kongsberg, forteller Simen Jahnsen Ljøterud, daglig leder i Akari.

Aktiviteter som utfordrer, skaper glede og engasjement

For Akari er teambuilding en viktig post på budsjettene. BRAVE foreslo denne gangen et skreddersydd opplegg bestående av aking på Fagerfjell og tilhørende «båling».

– Hvert år har vi et mål om å gjøre aktiviteter som utfordrer oss, skaper glede og engasjement – og som vi kan sitte igjen med fine minner om i etterkant. Det er alltid 100 prosent fokus på å ha det gøy på disse arrangementene. Vi har andre arenaer hvor vi fokuserer på det faglige.

Simen Jahnsen Ljøterud

En av BRAVEs spesialiteter er nettopp å skreddersy programmer etter deg og din bedrifts ønsker og behov.

Teambuilding styrker samholdet i Akari-familien

– Hos oss i Akari er vi som en familie. Slike felles opplevelser er med på å styrke samholdet vårt, og styrker arbeidsmiljøet, utdyper Ljøterud.

Grunnet smittevern og stor pågang av prosjekter og oppdrag ønsket Akari seg å begrense tidsbruken noe.

– Løsningen ble kortreist aking, med det BRAVE kaller for «båling». Helt perfekt for oss i Akari. De ordnet med booking, instruktør, mat og drikke. Det var bare for oss å stille opp i egnet akebekledning, skryter Simen.

Profesjonelle aktivitetsledere fra BRAVE var med på hele opplegget og sørget for at sikkerheten var godt ivaretatt.

Ønsker du og din bedrift å bli utfordret eller engasjert med skreddersydd teambuilding? Ta kontakt med oss i skjemaet nedenfor.