Hjem - BRAVE

Søstrene Storaas-konsernet rigger seg for fremtiden med ny selskapsstruktur

Read the article in english here.

Søstrene Storaas ble etablert under oljekrisen på 90-tallet, og har siden den gang jobbet med å hele tiden fornye seg, og å se muligheter fremfor hindringer.

Det har de også gjort nå under pandemien.

Omorganisering
Etter ett tøft år med pandemi er det besluttet at selskapsstrukturen i Søstrene Storaas-konsernet endres. Selskapet Søstrene Storaas event & reiser AS slår seg sammen med BRAVE AS og opererer nå under navnet BRAVE AS. Søstrene Storaas hotell forblir organisert som før.

– Vi mener det er viktig å holde fokuset for å komme oss igjennom pandemien. Med færre selskap å administrere er vi optimistiske for fremtiden, sier Henriette Storaas, daglig leder i BRAVE AS.

BRAVE – eventyret venter
BRAVE kan by bedrifter på ekstraordinære opplevelser, og består i dag av tre avdelinger. BRAVE Active leverer interaktive aktivitetsopplevelser på Kongsberg og på Rjukan, mens BRAVE Travel skreddersyr spennende firmaturer i inn- og utland.

I tillegg til disse to avdelingene vil selskapet fremover gjøre en satsning mot det internasjonale gruppemarkedet, gjennom avdelingen BRAVE Norway DMC. Her vil de tilby programmer i hele Norge.

Henriette Storaas-Barsnes

Takker fantastiske ansatte
BRAVE-lederen takker fantastiske ansatte som har vist en ufattelig tålmodighet gjennom det siste året med permitteringer og en uoversiktlig arbeidshverdag som har ført til lite forutsigbarhet.  

– Vi består nå av en gruppe med fantastisk dyktige og motiverte prosjektledere og aktivitetsledere som er klare for å ta imot henvendelser og levere ekstraordinære opplevelser, smiler Henriette.

Se mer om BRAVE her: www.brave.no

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med Henriette Storaas på e-post: henriette@brave.no